Swimming Pool and Studio by Joan Miquel Segui and Tono Vila

1. Swimming Pool and Studio Joan Miquel Segui & Tono Vila

From the architects. The new swimming pool and the studio are built in the back of the courtyard of an existing house. The studio is a pure volume that flies over the pool, facing the existing house. The pool is proposed as a sheet of water at the same level as the terrace.

2. Swimming Pool and Studio Joan Miquel Segui & Tono Vila

The swimming pool is finished with the same stone as the terrace, detailing the lights and pipe-ends so that they are invisible.

The studio is a white frame that flies above the pool and holds a reading area and a toilet. The access is proposed by a porch that leads to a wood wall with two build-in doors.

A table is emerging from the structure, without touching the floor.

3. Swimming Pool and Studio Joan Miquel Segui & Tono Vila

4. Swimming Pool and Studio Joan Miquel Segui & Tono Vila

5. Swimming Pool and Studio Joan Miquel Segui & Tono Vila

6. Swimming Pool and Studio Joan Miquel Segui & Tono Vila

7. Swimming Pool and Studio Joan Miquel Segui & Tono Vila

8. Swimming Pool and Studio Joan Miquel Segui & Tono Vila

9. Swimming Pool and Studio Joan Miquel Segui & Tono Vila

10. Swimming Pool and Studio Joan Miquel Segui & Tono Vila

11. Swimming Pool and Studio Joan Miquel Segui & Tono Vila

12. Swimming Pool and Studio Joan Miquel Segui & Tono Vila

13. Swimming Pool and Studio Joan Miquel Segui & Tono Vila

14. Swimming Pool and Studio Joan Miquel Segui & Tono Vila

15. Swimming Pool and Studio Joan Miquel Segui & Tono Vila

 

Via
Photos: Laura Molina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *